KYORITSU Výrobce vyvíjející, vyrábějící a prodávající elektrické měřicí přístroje

Společnost Kyoritsu je vedoucí japonský výrobce měřicích přístrojů pro elektrotechniku
a průmyslovou údržbu

Kyoritsu vyvíjí a vyrábí:

  • Klešťové ampérmetry, klešťové multimetry a proudové převodníky. Ve vývoji a výrobě  klešťových převodníků proudu je Kyoritsu celosvětovým leaderem. Dokáže vyrobit kleště s vysokou odolností proti vnějšímu poli a vysokou přesností. Jako jediný výrobce vyrábí patentovaný přístroj pro měření proudu bez rozpojení obvodu pro měření stejnosměrného proudu s otevřenými kleštinami.
  • Měřiče uzemnění jak klasické s pomocnými sondami, tak i klešťové, využívající právě vyspělé technologie výroby převodníků.
  • Měřiče izolačního stavu používající měřicí napětí od 25V až 12kV. Vyrábí jak přístroje ručkové, které jsou stále v oblibě, tak i přístroje digitální s mnoha funkcemi pro vyhodnocení vlastností izolačního stavu.
  • Multifunkční i jedno-funkční přístroje pro revize elektrických instalací, jako jsou testery impedance proudové smyčky a testery proudových chráničů vybavené mnoha patentovanými funkcemi.
  • Multimetry v široké škále přesností, od jednoduchých přístrojů až pro multimetry 5 ½.
  • Zkoušečky napětí a sledu fází.
  • Wattmetry a analyzátory kvality elektrické energie.
  • Testery nabíječek elektromobilů.

Hlavní výhody nákupu na Kyoritsu

Dodávka skladového zboží do 24 hodin

Technické konzultace

Možnost předvedení a vyzkoušení přístroje v sídle firmy

Dodávky ze skladu v Praze

Možnost osobního odběru zboží

Autorizovaný záruční a pozáruční servis

Možnost kalibrace přístrojů v akreditované kalibrační laboratoři

Silná společnost

Historie a současnost společnosti Kyoritsu

Od svého založení v roce 1940 je nejvyšší prioritou společnosti Kyoritsu poskytovat zákazníkům vysoce kvalitní produkty a služby. Důraz na zákaznickou podporu nám pomáhá vybudovat silné a trvalé vztahy s klienty a distributory, které pokračují dodnes.

Nejmodernější technologie měření elektrických výrobků jsou páteří podnikání společnosti. Široká řada testerů přispěla k technologickému vývoji a průmyslové infrastruktuře po celém světě.

V budoucnu společnost bude čelit významným změnám a bude muset být schopna se přizpůsobit požadavkům vyplývajícím z nových technologií.

Uvědomujeme si důležitost zodpovědnosti s ohledem na globální environmentální aspekty, které ovlivňují nás všechny. Naším cílem je nejen rozvoj udržitelného podnikání, ale také pohled do budoucnosti pro příští generace.

Z tohoto důvodu se Kyoritsu zavazuje přijmout technologie a výrobní procesy, které přispějí k řešení v oblasti životního prostředí.

Celý název společnosti je KYORITSU ELECTRICAL INSTRUMENTS WORKS, LTD.

Kyoritsu.cz nabízí přístroje pro profesionály. Naším cílem je umožnit zákazníkovi získání zařízení a příslušenství podle jejich potřeby. Chceme přinášet aktualizovaný a stále se rozšiřující sortiment měřicích přístrojů a služeb tak, aby zde zákazníci nalezli vše, co potřebují. 

Společnost Blue Panther s.r.o. je jediným smluvním dovozcem a distributorem produktů japonské společnosti Kyoritsu pro Česko a Slovensko